Slik styler du Luisa sneakers fra Méliné til både hverdag og fest - bypernille.no

Slik styler du Luisa sneakers fra Méliné til både hverdag og fest

Når det kommer til å kombinere komfort og stil, er Luisa sneakers fra Méliné en vinner! Disse klassiske, hvite sneakersene er laget av mykt og komfortabelt skinn, og de gullbelagte detaljene gir dem et unikt preg.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
Her er noen tips til hvordan du kan style dem både til hverdags og festlige anledninger
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Denimkjolen
For en uanstrengt og chic look, kombiner Luisa sneakersene med en denimkjole. Den avslappede stilen til kjolen balanseres perfekt med de elegante sneakersene, noe som gir deg en look som både er komfortabel og stilig. Perfekt for en dag i byen eller en uformell lunsj med venner. 

 

Ton i Ton
For en stilig og ren look, prøv beige jeans kombinert med et brunt belte og en hvit lin-skjorte. Dette antrekket er ideelt for varme dager, og Luisa sneakersene vil komplementere fargene på en vakker måte. Det gir deg en avslappet stil som er perfekt for både kontoret og festligheter etter jobb.

 

Sommerlig
Enkel eleganse møter komfort med Luisa sneakersene og en lang sommerkjole. Denne kombinasjonen gir deg en trendy og feminin look. Luisa gjør det enkelt å ta i bruk de fineste kjolene dine, selv til hverdags. Perfekte også for en dag med byvandring og kafébesøk eller til anledninger hvor du skal pynte deg. 

aaaa

Til hverdag
Bruk Luisa sneakersene med en svart bukse, en hvit t-skjorte og en olajakke for en klassisk og tidløs look. Dette antrekket gir en perfekt balanse mellom casual og stilfull, og sneakersene legger til en touch av eleganse med sine delikate detaljer. Et flott valg for en avslappet dag eller en uformell middag.
aaaaaa
Med jeans
 En kombinasjon av jeans og en fargerik skjorte skaper en harmonisk og sofistikert look. Luisa sneakersene legger til et snev av luksus med sine gullfigurer, samtidig som de gir deg den nødvendige komforten for en lang dag på farten. Dette antrekket er ideelt for kontoret eller en dag med shopping.

 

SHOP LUISA HER

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.