Velkommen til ByPernille.no - hvor lidenskap for sko møter generasjoners erfaring! - bypernille.no

Velkommen til ByPernille.no - hvor lidenskap for sko møter generasjoners erfaring!

ByPernille.no er ikke bare en nettbutikk, det er en familiehistorie som har røtter tilbake til glansdagene av norsk skohandel på 70- og 80-tallet. Vi, søsknene Pernille og Bendik Alfsen Jørgensen har omtrent vokst opp i en skoeske. Vi er stolte arvinger til en av de første pionerene i det norske skomarkedet. Født inn i en familie der sko ikke bare er et produkt, men en livsstil.

Vi har opplevd skoenes fantastiske verden fra en tidlig alder, med utallige timer på kontoret til vår farfar og far, og flere barndomsferier til italienske byer hvor vi også var med å besøkte fabrikker og produsenter. Vi lærte tidlig at sko er mer enn bare en nødvendighet; de er et kunstverk, et uttrykk for stil og personlighet. 

        
https://www.rb.no/sosknene-bendik-26-og-pernille-29-folger-farfarens-fotspor-det-ligger-liksom-i-blodet-a-drive-skobutikk/s/5-129-40059

Vår farfar, en ledende aktør som importerte eksklusive italienske motesko direkte fra produsentene, satte standarden for kvalitet og stil. På den tiden drev han flere suksessrike skobutikker i Oslo-området. Senere startet han sitt eget selskap med egenproduserte produkter, en arv som i dag videreføres av vår far og tante. Denne rike arven av lidenskap for sko og kvalitet har vært drivkraften bak ByPernille.no.

   

For oss var det naturlig å starte der vår farfar begynte – med italienske motesko. ByPernille.no inviterer deg inn i en verden av spennende italienske merker som du ikke finner andre steder. Vi håndplukker våre damesko fra motemesser i Milano, og utvalget vårt inkluderer alt fra stilsikre boots, trendy sneakers, elegante mokkasiner, tidløse støvletter, komfortable skoletter til lekre sandaler.

      

Som tredje generasjons sko-entusiaster forplikter vi oss til å levere ikke bare etter de siste trendene fra den italienske moteverden, men også etter de høyeste standardene for kvalitet. Vår visjon er enkel: å gi deg en fantastisk handleopplevelse med de mest delikate og unike italienske moteskoene til dame. Vi tror på sko som ikke bare passer dine føtter, men også din personlighet.

Takk for at du er en del av vår historie. Vi ser frem til å være din destinasjon for ikke bare sko, men for tidløs eleganse og autentisk lidenskap.

Vennlig hilsen,

Pernille og Bendik Alfsen Jørgensen, ByPernille.no

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.