Venus fra Stokton: Italiensk komfort og eleganse på Taras Topp 10 Liste - bypernille.no

Venus fra Stokton: Italiensk komfort og eleganse på Taras Topp 10 Liste

Sneakers har blitt en selvfølge i garderoben, og blant motemagasinet Tara`s Topp 10 liste "Sneakers du vil elske" finner vi Venus fra Stokton! En rålekker skinnsneaker som gir deg den perfekte kombinasjonen av stil og komfort!

 
https://tara.no/livsstil/mote/10-sneakers-du-vil-elske

Venus er fra det italienske luksusmerket Stokton og er håndlaget i Toscana. Skoen skiller seg ut med sin gode komfort og premium kvalitet i både glatt og semsket skinn! Med sin tøffe chunky såle og detaljer i croco-mønster og glitter har Venus fanget oppmerksomheten til både motespesialister og sneakers-entusiaster. 

Venus kan være det perfekte statement elementet i garderoben! Du kan enkelt bruke den til å style et par jeans og en hvit skjorte for et avslappet, men stilfullt uttrykk! Venus fungerer også som en wow-faktor til en enkel og elegant kjole, og kan være med på å skape et moderne preg til formelle antrekk! Enten du foretrekker å style den til jeans eller kjoler, håper vi du vil finne inspirasjon til fremtidige antrekk med Venus som en del av din garderobe!

SHOP VENUS HER

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.